Hoe krijgt u een goede deal voor uw bedrijf?

Bedrijfsuitje Apeldoorn

Sommige bedrijven hebben korte “trailers” zodat je echt een gevoel voor het bedrijf kunt krijgen. Vaak speelt het bedrijf aan het begin van de dag een liedje of misschien eenGary verticallyDouble Montgomery ” Louisiana throe Anjunstee”. Deze inleidingen zijn meestal voor een paar korte minuten en dan iedereen gaat terug naar hun normale taken die je moet ervaren als je terug naar kantoor. U zou het einde van uw middag op de een of andere manier kunnen meemaken. Wij hebben gemerkt dat deze kleine momenten van binding ook niet in verhouding staan tot hoe leuk een bedrijfsuitje kan zijn. Het is meestal maar een korte, gehaaste en schijnbaar onbelangrijke onderbreking van het werk.

Het is niet ongewoon dat een bedrijfsuitje een uur of minder duurt. De stands zijn meestal gewoon gebieden om te zitten, te praten en te eten. Het voordeel voor de bedrijven is dat ze het zich kunnen veroorloven om op een of andere manier reclame te maken voor het uitje, wat iedereen in het bedrijf zal ontspannen. Het nadeel – helemaal geen bindingstijd. Tenzij iemand echt wil of interessant is loopt iemand vroeg weg – er is geen binding. Om het nog erger te maken – je hebt een geplande pauze van het werk. De pauze van het werk levert echter niet veel tijd op voordat je je dienst eindigt in het bijzijn van je collega’s of klanten.

Wij raden u ten zeerste aan om privé-school evenementen te overwegen. Laat eenvoudige groepen volwassenen met muziektherapie sessies, gesprekken, netwerken en het wassen van hapjes, laat wat eten bezorgen, laat een deskundige het bedrijf pitchen, diner en het uitladen van de auto, verfrissingen en het omgaan met de kinderen. Dat is allemaal buiten werktijd. Het is uitnodigend en niet zenuwslopend. Op persoonlijk vlak is het beste voor jou als HHR afdelingsmanager dat je de kans krijgt om buiten je normale werkschema om een leuke tijd te hebben met mensen die je misschien wel beter leert kennen, op zijn minst voor een paar netwerkuurtjes.

Zorg er aan het eind van de dag voor dat iedereen het naar zijn zin heeft. Als je dingen moet bespreken met een of twee mensen, zorg er dan voor dat je het professioneel houdt, en heb niet het gevoel dat je drugs of alcoholische drankjes moet verbergen voor je collega’s of vrienden. De initiatieven van een bedrijfsuitje kunnen echt gezond en vruchtbaar zijn.

Plan niet alleen de hele dag een vrije dag omdat het moet. Zorg voor een schema en wees deelnemer voor de voordelen van de oefening. U wilt niet dat uw goede werkgewoonten verdwijnen, zodat u een gehaaste tijd op het werk hebt. In de eerste plaats kunt u geen inferieure prijzen vragen en lage kwaliteit bieden omdat u zo moe bent, en niet aan het werk zelf denkt. Een bedrijfsuitje geeft mensen echt de kans om tegenover elkaar te zitten en te ontspannen. Het moedigt een team aan om deel uit te maken van de dynamiek. Soms kun je letterlijk die persoon zijn die oud is geworden voor het team en een positieve indruk moet maken. Dat kan het moment zijn om de diverse waarden van je bedrijf te laten zien. En houd de sleutels tot een succesvol bedrijfsuitje in gedachten:

1. Het moet goed georganiseerd zijn: Dit omvat dingen zoals het tijdstip, de plaats, de locatie en het eten ter plaatse – als het gratis zal zijn, geef het dan gratis, als het goed georganiseerd is, dan zal het niet gratis zijn. Maak het groots, en het moet plezierig zijn voor je collega’s. Je wilt niet dat het een karwei of een slechte ervaring wordt. Zorg ervoor dat u gooien in geweldig eten en zal voor het team om ervan te genieten.

2. Zorg voor goed weer, met wat licht, maar ga erheen in plaats van opgesloten te zitten in een Teamspeak. Je moet wel een vergadering en een maaltijd hebben. Het is hetzelfde als voorgesteld in #3.

3. Zorg voor een teamleider en geef die persoon de nodige autoriteit. Vergaderen met het personeel, een band smeden en zorgen dat de dag productief is, zijn dezelfde dingen als een vergadering met je bazen.

4. Zo dicht mogelijk bij een traditioneel “diner en film” met goed aangezette muziek. Maar, het moet een avond zijn die socialisatie omvat – dit is nog een goede gelegenheid om te netwerken met mensen die je net ontmoet hebt. Nogmaals, als je eten hebt, of je wilt op zijn minst een informatieve video hebben, moet het live zijn tijdens het waardige evenement.

5. Geef een hoofdgerecht met vers, gratis voedsel of een buffet. Als het gratis wordt, leg dan niet alleen een stapel eten op de tafels, maar zorg voor hapjes en drankjes. Zorg ervoor dat het eten lekker is, en in plaats van een gigantische knaller voor de blikken – concentreer je op de maaltijd zodat de hapjes worden gebruikt.

a. Het is zo simpel. Denk saai! Gewoon eten.

b. Diner en film is een mooie gelegenheid voor erkenning en waardering.

Lees meer

Race op het circuit

Racen

This entry was posted in Entertaiment. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.